Jump to content

Willoughby Glen

Cheltenham Model Centre

Recommended Posts

Hi All 

 

Anyone else having issues with the Cheltenham Model Centre Website?  It keeps coming up with an error and redirection issues, which is rather strange as they just seem to have done a rework of the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works OK for me.  Are you using an old bookmarked link?  Perhaps they changed from http to https as part of their rework.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have highlighted issue to him who knows

 

Phil....

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Teaky

Seems to be an issue with the HTTP redirects, since the change.  Have cleared my cookies, history but unfortunately doesn't like the site anymore.

 

Thanks Phil, will await a response

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, Willoughby Glen said:

Thanks Teaky

Seems to be an issue with the HTTP redirects, since the change.  Have cleared my cookies, history but unfortunately doesn't like the site anymore.

 

Thanks Phil, will await a response

 

Webmaster tells me he is on the case....

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Webmaster says .... are you using the .com version

1 hour ago, Willoughby Glen said:

Thanks Teaky

Seems to be an issue with the HTTP redirects, since the change.  Have cleared my cookies, history but unfortunately doesn't like the site anymore.

 

Thanks Phil, will await a response

 

Webmaster says..... are you using the .com version?

 

Cheers

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
27 minutes ago, Phil Bullock said:

Webmaster says .... are you using the .com version

 

Webmaster says..... are you using the .com version?

 

Cheers

 

Phil

Hi Phil

 

Yes on the .com one, error I get is:

 

This page isn’t working

www.cheltenhammodelcentre.co.uk redirected you too many times.

Try clearing your cookies.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

 

So seems to be trying to redirect back to .co.uk

Edited by Willoughby Glen

Share this post


Link to post
Share on other sites

“ site owner reached bandwidth limit “

wont let me on with that link 

  • Agree 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.