Jump to content

Forum connectivity or performance issues


Recommended Posts

13 hours ago, AY Mod said:

As I've said it's being monitored and referred to our hosting. No need to to keep me-tooing.

Not intended as a 'me too', but I'm not convinced that the problem is related (solely) to ads. I access the site from several devices, with and without Adguard, and the slow/522 errors occur in both cases.

 

Hope that this is of some help.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, truffy said:

I'm not convinced that the problem is related (solely) to ads.

 

It isn't, I tested that too. Hosting denies the problem's at their end, they're blaming Cloudflare for it but I've proved that's not the case. I will continue to monitor and poke people with sticks. Dediserve support isn't what it used to be I'm afraid.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Informative/Useful 1
  • Friendly/supportive 9
Link to post
Share on other sites

The slowdown seems to be cyclical.  I suppose its load related in some way.  The worst instance I experienced was after submitting a post earlier in the week, it just sat there with the "submit" button greyed out and eventually popped up a message that the post had failed.

 

Of course, after refreshing the page, it turned out that the post had gone through quite happily!  I try to be relaxed about these things....

 

(FYI this post took about 10 seconds to go through the system)

 

 

Edited by Hroth
timing update
Link to post
Share on other sites
  • RMweb Gold

Been having a mooch around the site this evening on and off for the last 30-45mins, seems to be quite zippy so far. Only one slight pause when going to the home page but that was only about 5 secs, nothing like the 30sec times before. So far so good.

  • Agree 1
  • Informative/Useful 1
Link to post
Share on other sites

The site definitely seems to have come to life again. No significant hangs seen today.

 

John

 

Further comment: Posting is almost instantaneous today as compared with a few days ago when it was taking a really long time.

 

 

Edited by JJGraphics
Add further comment
  • Agree 3
Link to post
Share on other sites

There are still some strange things going on. When I signed-in this morning, I got this even though the sign-in actually worked correctly:

 

01.jpg.bfaed67e3ac6e860b8bd737087e3c2bc.jpg 

 

I've seen this before on several occasions and in every case the sign-in takes place despite the warning.

 

John

  • Agree 1
Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Colin_McLeod said:

JJGraphics I've been getting that message since the current forum software was introduced. As the sign in has worked (despite the warning) I just ignore it.

 

Are you using a bookmarked URL? It may be out of date. Bookmark rmweb.co.uk/community and see if that resolves it.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
6 hours ago, AY Mod said:

 

Are you using a bookmarked URL? It may be out of date. Bookmark rmweb.co.uk/community and see if that resolves it.

 

Bookmark is as above . . . and has been since the new forum software.

 

John

Link to post
Share on other sites

Fingers crossed . . . I am currently experiencing the best performance of the forums since the new software was introduced. It's been much better since Monday morning, but I did not want to speak too soon!

 

Thanks to Andy for whatever has been done.

 

John

 

  • Agree 3
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, JJGraphics said:

Thanks to Andy for whatever has been done.

 

There's now a scheduled restart of the Apache httpd service in the early morning each day to reduce the risk of hanging.

  • Thanks 6
  • Informative/Useful 3
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.