Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sympathise with whoever has to keep an eye on the forum, especially when things seem to go awry more on bank holiday weekends and late at night for that matter.

 

Got this strange effect this evening, after having a few problems connecting to the forum. Jumps from 12 hours to 2 years.

 

 

timeline.JPG.036cf140bb1959f61b01d6dee83cd2c0.JPG

 

Maybe I've had a blackout and missed the last year or two (did I miss anything important ?) or it's the internet gods telling me to go to bed.

 

Anyway, I'm sure it'll be resolved soon enough.


Take care, whoever has been called to look into this.

 

Edited by Damo666
Typo error
Link to post
Share on other sites

I had that a couple of days ago and I was unable to connect to the site this morning.  Instead I got a message saying that my browser was working and so was the cloud in London, but RMWEB timed out.

Link to post
Share on other sites

I've had that a few times too, didn't seem to be any rhyme or reason as to why or when though 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.