Jump to content
We are aware of the intermittent site speed issues at the moment. Please be patient and don't repeatedly click things as that compounds the issue.

esu ECoS 50200 controller


gwrcollet
 Share

Recommended Posts

I have a problem now that i did not have in the beginning?  I have a controller and a booster running my

layout I can run up to 20 locos at the same time, from time to time I will move stock across the two sections

( controller supply and booster supply) this worked ok when built now it will not let me run a loco across

this section, The controller turns off not the booster supply as if there is a short?  I have upgrade the softwere                                                                                         from time to time and added more dcc items ( signals ass decoders)

 

Link to post
Share on other sites

Hi Richard

Now I am confused, I have checked the wires from the contoller and booster with the tags

I put on them when I built the layout and they have not been changed and worked ok

then, so I tried switching the wires over and to my suprise it worked. How did this fault

happen? when controller Firmware  was upgraded?

Many Thanks I would not have thought of that.

Bryan

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...