Jump to content

Load more content


Recommended Posts

  • RMweb Gold

Just now, not for the first time, hitting this button on the Unread Content page simply returned me to the top of the page. I tried it several times, and the sought extra content never appeared. 

  • Agree 1
Link to post
Share on other sites

In recent weeks, I've seen similar behaviour several times (not today), but under different circumstances.

It is when I either click a link on an index page (i.e. one level up from this page) or when clicking the next page link (when viewing a topic that has new posts over two or more pages).

 

Adrian

Link to post
Share on other sites

On 31/07/2021 at 21:33, AY Mod said:

It did it for me on the mobile for a few hours the other night, it righted itself (the best sort of problem).

 

For info.

 

It did it (again) to me earlier this evening.  A long delay before at all anything appeared.  Page refresh produced the content almost immediately.

 

What I've also seen a handful of times over the last couple of weeks is when going back a page, the browser indicates that it is waiting, and then when it has finished waiting, I'm still on the same page.

 

Adrian

 

  • Agree 1
  • Informative/Useful 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...