Jump to content
 

RMweb Premium - No Google Ads


Message added by AY Mod,

If you are still seeing Google ads or pop-up videos after registering for Premium please do make sure you have followed Steps 1-4 in the first post - https://www.rmweb.co.uk/topic/171928-rmweb-premium-no-google-ads/

 

Recommended Posts

  • RMweb Gold

I just assumed our significant others had struck a deal with Warners Group to make sure we didn’t forget Valentine’s Day 🤣

 

IMG_9842.jpeg.f9475ff56d2f23e7641ca3431bbb02ee.jpeg
 

Edited by chuffinghell
  • Funny 2
Link to post
Share on other sites

  • Moderators
8 hours ago, NHY 581 said:

now getting banner ads where there were none. Has there been a change ? 

 

You should only see trade ads and I don't classify a house and for a different part of the business as that. I sent a lengthy list of observations over to IT and Ads first thing yesterday but little was done. Fridays. 

 

🤬

  • Friendly/supportive 1
Link to post
Share on other sites

  • Moderators
21 minutes ago, Baldyoldgit said:

Hi, I have tried the integrate account link but it just comes up as 404 not found. I am using firefox on windows 11.

Regards tony

 

Don't worry; I've run the integration from this end so you should be sorted now.

Link to post
Share on other sites

  • RMweb Gold

No drama, Andy. No idea there was a day for Mr Valentine. 

 

stanley-holloway-mr-valentine-14701120.jpg.webp.dc5d478998d4f0b463e8f301ece74882.webp

 

Top stuff. 

 

 

  • Round of applause 1
  • Funny 2
Link to post
Share on other sites

  • RMweb Premium
On 03/02/2024 at 19:55, AY Mod said:

 

Don't worry; I've run the integration from this end so you should be sorted now.

I seem to have the same issue, using Safari on an iPhone 

Link to post
Share on other sites

  • Moderators
14 minutes ago, amwells said:

I seem to have the same issue, using Safari on an iPhone 

 

That should be sorted for you now.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi Andy

 

Sorry for messaging on this, i have recently paid the £12.00 to upgrade to premium membership but the email that was sent to me to activate my account comes up with a HTTP Status: 404 (not found) message and does not appear to work.

 

I have emailed  the Warners helpline but appear to be going round in circles as they have recently asked where was it delivered to?

 

I wonder if there is any help you could give from your end on this

 

Thanks in advance

 

Nik

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • RMweb Gold
Posted (edited)
On 03/02/2024 at 19:33, Baldyoldgit said:

Hi, I have tried the integrate account link but it just comes up as 404 not found. I am using firefox on windows 11.

Regards tony

Same for me. Following steps 1 to 4 no longer relevant as they don't work, options don't exist. 

 

Please can you sort my account, assuming I've done everything right my end.

 

Thanks 

Edited by Andacami
Link to post
Share on other sites

  • Moderators
5 minutes ago, Andacami said:

@AY Mod still ads everywhere for me, certainly on Andriod. Please fix...

 

Should be sorted now.

 

Sorry for the delay, I'm on holiday at the mo.

Link to post
Share on other sites

  • RMweb Gold
2 minutes ago, AY Mod said:

 

Should be sorted now.

 

Sorry for the delay, I'm on holiday at the mo.

On hols! I'll log out and back in and see, thx so much for looking whilst you are supposed to be relaxing 😌 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • RMweb Gold

The page for integration goes to a 404 not found making it tricky to link my accounts..  any other options please ?
 

regards

 

Graham

Link to post
Share on other sites

  • Moderators
35 minutes ago, Moria15 said:

The page for integration goes to a 404 not found making it tricky to link my accounts..  any other options please ?
 

regards

 

Graham

 

Apologies for that; I've done it for you so hopefully it's as expected now.

Link to post
Share on other sites

  • RMweb Gold
3 hours ago, AY Mod said:

 

Apologies for that; I've done it for you so hopefully it's as expected now.

Thank you

 

Graham

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...